Op de zondagochtend hebben we een 3 tal mogelijkheden:

Regionale ritten:

We verzamelen om 9.00 uur bij de Maagdenberg.
Ergens tussen 11.30 en 12.00 uur proberen we weer terug te zijn.
Waar fietsen we?
In een straal van circa 20 a 30 Km rond Venlo, afhankelijk van het niveau van de groep.
Belfeld, Reuver, Swalmen, 100 Gulden paadje, Brachterwald, de Hinsbecker Höhen,  Blue Lagoon, de Suchteln Höhen, Baarlo, Heldense bosssen, Zwarte water, Arcen, Schuitwater zijn de gebieden waar we fietsen.

Tourtochten:

Tourtochten zorgen voor de nodige variatie, een tourtocht is tevens uitermate geschikt om je te meten met andere mountainbikers. In tegenstelling tot andere ritten hoef je geen rekening te houden met je mede clubgenoten omdat je elkaar aan de finisch weer ontmoet.  Regionale tourtochten rijden we vaak met de fiets naar toe, de buiten regionale tochten bezoeken we met de auto. We verzamelen normaal gesproken om 8 uur bij de Maagdenberg. Het is dan wel zaak om tijdig je transport te regelen, alleen of met andere Mudjes. Voor de juiste vertrektijd en transportwijze, zie de Dust “n Mud agenda en Twitter!

Vaste routes:

We hebben ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een aantal vaste routes. Zuidlimburg kent een 8 a 9 tal vaste routes, Brunssummerheide een 4 tal maar denk ook aan Nijmegen met 2 mooie routes. Wijze van afspreken gelijk aan tourtochten. Voor de juiste vertrektijd en transportwijze, zie de Dust “n Mud agende en Twitter!

Neem je geen deel aan een vaste route of tourtocht, geen probleem. In principe wordt er altijd regionaal gereden.
Onze social media als Facebook en Twitter kunnen ons ondersteunen voor het maken van afspraken. Samenrijden? Plekje vrij in de auto?
Of op de ouderwetse manier, woensdag avond afspreken.

Verslagen en foto’s

Er zijn van die speciale tourtochten die het vermelden waard zijn, hierbij enkele voorbeelden: Daun 2005, Brunssemmerheide 2008, Plasmolen 2008, Arnhem 2009, Zuidlimburg 200?, Ride for the Roses 2010, Herungerbergtour 2012. Archief

Advertentie

Volgende »

  1. Jules Toebosch schreef:

    Hoi,

    Ga graag een keer mee.

  2. Jiri Kalenda schreef:

    Goede dag, ik zou graag een keer mee gaan fietsen. Ik ben al lang op zoek naar iemand [in mijn beurt] die op de mountainbike fietst en met wie ik af en toe of regelmatig een rondje kan fietsen. ik hoor graag van jullie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s